Shkarkohet prokurori Ramadan Troci

HD
1:46
автор  дата 15.11.2018
 • 1022
Ramadan Troci prokuror në Prokurorinë e Përgjithshme nuk ka kaluar procesin e Vetting-ut. Komisioni i Pavarur i Kualifikimit e ka gjetur në shkelje prokurorin, pasi nuk justifikon pasurinë, konkretisht një apartament në zonë e Paskuqanit, gjithashtu ka mospërputhje në lidhje me qiranë që ai paguan për një apartament në zonën e Pazarit të Ri. Gjithashtu probleme janë gjetur edhe në blerjen e një makine. Pasuria nuk ishte i vetmi kriter që nuk plotësonte Ramdan Troci për të kaluar Vetting-un. Gjatë hetimit të thelluar të Komisionit të Pavarur të Kualifikimit janë gjetur shkelje gjatë punës së tij si prokuror. Janë verifikuar 8 dosje të cilat ai ka hetuar, që kishin si pasojë plagosjen apo vdekjen në minierat e Bulqizës. Për këto çështje Troci kaishte vendosur që hetimet të mos fillonin apo të pushoheshin. Komisioni ka konstatuar se hetimi i rasteve ku kanë humbur jetën persona ka qenë i paplotë dhe se prokurori ka arritur në përfundime të nxituara dhe të pa mbështetura në prova. Ramadan Troci është prokurori që firmosi arrestimin e ish-guvernatorit të bankës Ardian Fullani dhe ish-kryetarin e bashkisë së Vlorës Shpëtim Gjika. Të dy këta persona u shpallën të pafajshëm nga të gjitha shkallët e gjyqësorit, pasi hetimi ishte i pabazuar në fakte. Në përfundim të seancës Troci nuk preferoi të flasë. Ndërsa avokati tha se do të apelojnë vendimin. Komisioni këtë të enjte shkarkoi nga detyra edhe kryetaren e gjykatës së apelit të Vlorës Alma Liçaj, një ditë pasi i dha pafajësinë ish-kryebashkiakut Shpëtim Gjika. Edhe ajo nuk justifikonte pasurinë.
ЕЩЁ
 • СМОТРЕТЬ
 • СКАЧАТЬ
Загрузка...
автор  дата 15.11.2018
Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT Komisioni i Pavarur i Kualifikimit shkarkon nga detyra prokurorin e Prokurorisë së Përgjithshme Ramadan Troci.
 • СМОТРЕТЬ
 • СКАЧАТЬ
автор  дата 15.11.2018
Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT Komisioni i Pavarur i Kualifikimit shkarkon nga detyra prokurorin e Prokurorisë së Përgjithshme Ramadan Troci.
 • СМОТРЕТЬ
 • СКАЧАТЬ
 • СМОТРЕТЬ
 • СКАЧАТЬ
автор  дата 15.11.2018
Prokurori Ramadan Troci është shkarkuar nga detyra nga Komisioni i Pavarur i Kualifikimit (KPK).
 • СМОТРЕТЬ
 • СКАЧАТЬ
автор  дата 15.11.2018
http://www.vizionplus.tv https://facebook.com/VizionPlusTV https://twitter.com/VizionPlusTV Komisioni i Pavarur i Kualifikimit shkarkoi nga detyra prokurorin ...
 • СМОТРЕТЬ
 • СКАЧАТЬ
автор  дата 09.11.2018
Këtë të premte ishte radha e prokurorit Ramadan Troci për të dalë para Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, në Pallatin e Kongreseve, për sa kohë ai është në ...
 • СМОТРЕТЬ
 • СКАЧАТЬ
автор  дата 10.11.2018
Ramadan Troci, Prokurori që arrestoi Fullanin apo Shpëtim Gjikën, është paraqitur pasditen e së premtes përpara Komisionit të Pavarur të Kualifikimit për t'ju ...
 • СМОТРЕТЬ
 • СКАЧАТЬ
автор  дата 06.09.2014
http://www.vizionplus.tv https://facebook.com/VizionPlusTV https://twitter.com/VizionPlusTV Ky është prokurori Ramadan Troci i cili brenda pak kohësh ka ...
 • СМОТРЕТЬ
 • СКАЧАТЬ
автор  дата 09.11.2018
TIRANË- Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka zhvilluar ditën e sotme seancën dëgjimore të prokurorit të Prokurorisë së Përgjithshme, Ramadan Troci. Trupa që ...
 • СМОТРЕТЬ
 • СКАЧАТЬ
 • СМОТРЕТЬ
 • СКАЧАТЬ
автор  дата 15.11.2018
Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka shkarkuar nga detyra prokurorin pranë Prokurorisë së Përgjithshme, Ramadan Troci, pasi nuk justifikon pasurinë. Vendimi ...
 • СМОТРЕТЬ
 • СКАЧАТЬ
автор  дата 09.11.2018
Ramadan Troci, prokuror ne Prokurorinë e Përgjithshme rezulton me probleme me justifikimin e pasurisë. Ai doli këtë të premte para Komisionit të Pavarur të ...
 • СМОТРЕТЬ
 • СКАЧАТЬ
 • СМОТРЕТЬ
 • СКАЧАТЬ
 • СМОТРЕТЬ
 • СКАЧАТЬ
автор  дата 15.11.2018
https://www.facebook.com/Kanali7News https://twitter.com/kanali7news Main news of the day in Albanian language.
 • СМОТРЕТЬ
 • СКАЧАТЬ
автор  дата 09.11.2018
Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT Komisioni i Pavaruar i Kualifikimit ka nxjerrë probleme me pasurinë e prokurorit të Prokuroisë së Përgjithshme, ...
 • СМОТРЕТЬ
 • СКАЧАТЬ
автор  дата 15.11.2018
Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka shkarkuar nga detyra prokurorin pranë Prokurorisë së Përgjithshme, Ramadan Troci, pasi nuk justifikon pasurinë. Vendimi ...
 • СМОТРЕТЬ
 • СКАЧАТЬ
автор  дата 15.11.2018
Komisioni i Pavarur i Kualifikimit shkarkoi nga detyra Prokurorin e Prokurorisë së Përgjithshme, Ramadan Troci. Hetimi i thelluar i KPK zbuloi probleme në ...
 • СМОТРЕТЬ
 • СКАЧАТЬ
Youtube
  Загрузка...
    Сейчас смотрят

  У нас искали:


  Wookie brotherhood! arma 3 dayz episode 1 Курская дуга хроники вов Shkarkohet prokurori ramadan troci Informeinmobiliario Ротару альбом J u 5 самых опасных животных в мире Смешной спрингтрап Wookie brotherhood! arma 3 dayz episode 1 Lm.c boys and girls 8 bit I like to play games 1995 part 2 (lisa boyle) Премьера русская мелодрама 2017 криминальная любовь 2017 мелодрамы 2017 новинка кино Roblox exploit hack : unixian ( music , ff , btools, hat , kill , kick and much more ) Flash mob cant stop this feeling Денис | значение имени | что означает имя Padlockdevonte Movie on 10 26 16 at 8 30 pm 2 Интро на имя slavik Синий трактор далеко Песочница!